Endonorm. Anmeldelser

Samlede meddelelser: 106

10/06/2014, Irina
God eftermiddag. Jeg har allerede efterladt en anmeldelse om Endonorm. Nu vil jeg vende tilbage igen. Historien er denne: Jeg har en multinodulær struma, presser på strubehovedet. For omkring 1,5 år siden begyndte jeg at gå til endokrinologer. Der blev jeg testet: hormoner er normale, kirtlen er ikke forstørret, 2 knudepunkter på hver side, ca. 1 cm hver. De truede med punktering og derefter, hvis de viser resultaterne, operationen. Jeg læste grimme ting om punkteringen og alt andet. Jeg vil ikke sidde på hormoner hele mit liv, udover at jeg kun er 30, og der er ingen børn endnu, vil jeg føde. Så jeg sendte lægerne. Jeg begyndte at grave Internettet. Jeg fandt Endonorm, jeg købte den og begyndte at drikke, Først en tablet om dagen, ordineret en måned, Det ser ud til at have mindre pres på min hals. Jeg fandt det på Internettet om homeopati og gik til en homøopat. Der kiggede de på mig og sagde, hvad der var galt, ud over skjoldbruskkirtlen sagde de, at vi vil rense kroppen senere, behandle den. De gav kuglerne, ordineret Gormel og Galium-hel i dråber. Hun fortalte homeopaten om endonormen, hun sagde, at det ikke ville være værre, drikke det. Jeg drak det i yderligere 2 måneder med kuglerne. Kom en gang hver tredje måned, de gav mig nye bolde. Endonorm sluttede og jeg holdt op med at drikke det. I et halvt år tabte jeg 10 kg, jeg byggede det. Under den anden undersøgelse så den samme læge 1 parti til højre 6-7 mm og 2 på venstre 3-5-6 mm.Hormoner er normale. Strubehovedet presser ikke. Homøopaten annullerede nogle medicin for mig, jeg drak ikke endonorm. Sommeren er gået. Efteråret kom, og det begyndte, igen presser det på halsen. Jeg gik for at blive kontrolleret og igen - 4 knob, hver se. Lægen sagde gå prøve en anden homøopati, hvis det ikke fungerer lige med det samme til en punktering. Frygtsomt. Jeg vil ikke gå til lægerne for en operation. Dette er ikke en mulighed. Jeg købte endonormen igen. Måske skulle du ikke holde op med at drikke det, før alt går..

12/11/2014, Elena
Irina, jeg havde den samme situation! Men kun jeg gik ikke til homøopaten, og lægen advarede mig straks om endonormen - tag et kursus, se på analysen, kurset, analysen, og hvis alt er godt, er det kun om efteråret nok. Og jeg drak det efterår, men jeg tænkte, tænkte og gjorde det ikke. Nu er jeg ved at indhente - jeg håber, det vil være som før, og en sådan pause vil ikke være kritisk.

01/15/2014, Marina
Hvis præparatet er på cinquefoil, hvorfor ikke købe Endocrinol i et normalt apotek: billigere, det vil ikke dræbe dig med hyperfunktion, fordi det ikke indeholder havkål?

01/08/2015, Alevtina
Jeg er fødselslæge-gynækolog (46 år) om endokrinol og endonorm: disse er virkelig lignende kosttilskud, begge med hvid cinquefoil, men ikke desto mindre er de meget forskellige lægemidler, skønt med de samme indikationer. For det første, i endonormen er der udover hældefisk og tang også lakridsrød og en række til stede, som igen har en mere alsidig effekt på skjoldbruskkirtlen (skjoldbruskkirtlen). for det andet: endonormen blev klinisk testet på frivillige med forskellige skjoldbruskkirtelsygdomme, hvilket har vist sig at være effektiv ved forskellige skjoldbruskkirtelsygdomme, selv med thyrotoksikose (kun i en dobbelt dosis), for det tredje: dosis af hver komponent er tydeligt angivet i endonormen og afhængig fra denne dosis ordineres lægemidlet i hvert tilfælde i en bestemt dosis. hvilket endokrinol ikke har. Jeg tror, ​​at endonorm er mere effektiv end endokrinol, skønt jeg på endokrinol så en forbedring hos patienter med hypothyreoidisme. Med hensyn til varigheden af ​​indgivelsen kan desværre ikke helbredes endokrine lidelser (i dette tilfælde skjoldbruskkirtel), men kan kun opretholdes på et niveau tæt på det normale ved hjælp af hormoner eller sådanne diætilskud, naturligvis, i 2-3 måneder med afbrydelser, ifølge producentens instruktioner

02/26/2014, Elena
Marina, i endokrinol, indeholder blandt andet et hvidt cinquefoil i et minut. Bare på grund af denne kendsgerning, ønsker jeg ikke rigtig at købe noget.

11/01/2013, Lyudmila
Hej! Jeg er 58. Hypoteriose, autoimmun thyroiditis, multinodal struma. Om læger ifølge alle. Med hensyn til BEHANDLINGEN kom hun først til Kina, urtemedicinen foreslog afkok, jeg ved ikke hvad der var der, drak i 3 måneder, TSH faldt ned til midten af ​​normen, T4 steg for godt, knuden løst til venstre (urteadvarsel skulle vælges med erfaring med thyroidebehandling). Jeg begyndte at kræve mere, jeg blev tvunget til at komme til Kina, jeg tog endnu et afkog i 4 måneder, da jeg åbnede den første pakke, viste det sig at være ikke efter min smag, jeg tror, ​​det kan have ændret sig, men efter den første måned steg TSH. Butted i lang tid med herbalist, indtil hun hørte en smart idé, er skjoldbruskkirtelsygdommen tjent i lang tid, så det kan ikke og bør ikke gå hurtigt. I løbet af denne tid lærte hun om Dr. Ushakov, var i receptionen, diagnosticeret med vegetativ-vaskulær dystoni og gennemgik et behandlingsforløb med ham. Derefter igen til Kina, gav igen afkog i 4 måneder. Efter 2,5 måneder krøllede afkoblinger op, efter 2 måneder med TSH 2,66, efter 3 måneder, og jeg krøllede mig op, TTG 3,78, drak ikke mere. I løbet af denne tid på stedet for Ushakova læste en artikel alternative metoder til behandling af skjoldbruskkirtlen. Jeg tog alt vitamin osv. På anbefaling af AMWEI, og derefter også mands ven med hendes KORAL, hun tog en flok på samme tid. Efter 2 måneder begyndte søvnløshed at blive klar over, at hun var gået for langt med CORAL, holdt op med at drikke alt, men gjorde TSH 3,67. Denne 0,1 er som en smerte for sjælen. Nu drikker jeg gradvist og lidt efter lidt. Root cinquefoil og rød rod vil jeg bemærke tak. Presset vendte tilbage til det normale, selvom det var op til 130. Jeg har det godt, i december tager jeg et andet besøg i Ushakov.
Hvis nogen min oplevelse vil hjælpe meget glad. Sundhed til alle!

10/29/2013, Kristina
Jeg er bare i panik, jeg har hyperthyreoidisme + Bazedovas sygdom - hormoner er fra oversigten, og TSH er på nuller. Jeg er vegetar, efter 3 af deres fødsler, barnet er 2 år, disse 2 år har ingen månedlige perioder. Jeg er imod al traditionel medicin og især russisk. Jeg behandles med homøopati, men det lykkes ikke altid at drikke, TSH er altid ved nuller. Jeg vil prøve endonorm. Ifølge Verdenssundhedsorganisationen døde 7 børn af propitsil i løbet af et år, og voksne huskede ikke, hvor mange. Og om tyrosinindikatorer og endnu mere! Har du brug for dette? Vi har dødelighedstal foran os i Zimbabwe. Læger er ligeglad med hvad der sker med dig efter disse piller. De er ikke ansvarlige for dette, da narren selv er død. Jeg tror også, at alle sygdomme fra harme, misundelse, jalousi generelt fra hovedet. Vi er nødt til at ændre os selv. Der er sådan en naturopat MARVA VARGASHAKOVNA OHANYAN, se på hendes forelæsninger. Det behandler alle sygdomme og psoriasis og diabetes.
og vores skjoldbruskkirtel, sult med drikke urter og citrusjuice. Hvis endonormen ikke hjælper, sulter jeg efter det. Hun betragter læger som fjender mod menneskeheden, hvorfor de ikke giver statistikker efter behandling med deres tyrosin osv..

06/12/2014, Marina
Jeg har en bazedova sygdom. blev behandlet med mercazolilum på Institute of Endocrinology - det hjalp tæt og meget kort. Der var en forværring - jeg købte den russiske endonorm - testene var såååå dårlige, TTG under sokkelen t3-t4 var ikke i skala. Præcis en måned senere gentog testene - Alle hormoner er normale. Og forresten, begyndte jeg at blive bedre den 3. dag, hvor jeg tog Endonorm. Måske hjalp det ikke nogle, men for mig var det bare frelse. Jeg følte mig allerede fin + mine test var alle normale, og jeg scorede for yderligere optagelse. Seks måneder senere opstod en forværring - endonormen på det tidspunkt var meget kær for mig, jeg besluttede at finde noget billigere. Jeg købte et ukrainsk præparat med en folie - jeg tilbragte en uge, på egen hånd bemærkede jeg ikke kun en forbedring, men begyndte også at kvælde og blive syg, jeg stoppede med at tage den. Derefter prøvede jeg urter og tinkturer fra den kendte herbalist Tovstuhi - resultatet er super + FULLT forsvundet fibroadenom i brystet 2,9 cm. Der er ingen spor tilbage. MEN jeg tog tre tinkturer og tre urter - det hele brygger selvfølgelig hårdt.

12/11/2014, Elena
Marina, jeg købte også den forkerte Endonorm først, fordi det viser sig to! Russisk endonorm (Phytopanacea) og ukrainsk endonorm (Vitera). Forskellen er kun et første bogstav. Jeg spekulerer på, hvorfor den russiske producent ikke vil sagsøge en sådan falsk.

12/13/2013, Galina
Ja, Kistina, du har ret, i dag svarer vores læger af en eller anden grund ikke for noget. Tildel, der er ingen fordel og derefter skulder på skulderen: "Så dette stof gik ikke til dig!" Efter at have forladt officiel medicin har jeg siden 1990 foretaget traditionel folkemedicin (massage osv.), Og jeg genkender ikke kemiske stoffer. Vi spiser ikke plast? Hvorfor behandles vi derefter med syntetiske lægemidler og venter på hjælp fra dem ?! Netop fordi ALLE af dem er syntetiske giver bivirkninger, der ophobes i kroppen. I et år nu, hvor jeg stod overfor gigt, hjalp jeg mig selv og mange andre mennesker med astma, artrose, hypertension, psoriasis osv. Med at helbrede mig selv med NATURLIGE retsmidler. Når jeg kommunikerede med læger, var jeg klar over, at de er klar over, at der ikke findes bedre naturlige midler, men sundhedsministeriet godkender dem ikke til optagelse i prakatisk medicin, derfor kan læger ikke anbefale dem.

Endonorm

Anmeldelser

Jeg har haft problemer med skjoldbruskkirtlen siden ungdomsårene, og efter fødslen ankom beskytteren generelt, ser jeg naturligvis lægen, og med forskellige grader af succes tager jeg et antal behandlingskurser. Endonorm accepterede også, men han imponerede mig ikke. Der var ingen bivirkninger såvel som resultatet. Tværtimod var det, men det er på en eller anden måde slet ikke udtryksfuldt, det er endda svært at bestemme ud fra analysen, om det var virkningen af ​​at tage medicinen eller det naturlige liv i kroppen og de forbrugte vitaminer..
Fordele:
Ingen.
Ulemper:
Ineffektiv.

Det hele startede med det faktum, at jeg havde konstant kronisk træthed, og senere en anden række symptomer, der førte mig til endokrinologens kontor. Jeg bestod en masse test, og det viste sig, at jeg havde en forstørret skjoldbruskkirtel, en knude, og T3-hormonet blev lidt reduceret. Det ser ud til, at alt ikke er så skræmmende, ifølge lægens ord, det er grunden til, at jeg ordinerede Endonorm-kosttilskud to måneder til at drikke.
Jeg gik på apoteket. En krukke med 60 kapsler koster 500 rubler, og du har brug for tre til et to-måneders kursus. Femten hundrede for mig en anstændig mængde, især for en slags biologisk aktiv supplement, og ikke en fuldgyldig medicin. Jeg tog 2 tabletter om dagen før måltiderne. Jeg kan ikke bemærke nogen bivirkninger. Samt intet positivt resultat. Jeg er næsten færdig med hele kurset, jeg går snart til en ultralydsscanning, men mine følelser ændrede sig ikke lidt (jeg håbede selvfølgelig, at for en sådan pris ville jeg føle mig bedre og ikke skulle drikke mere tabletter, men nej...
Fordele:
Naturligt vegetabilsk diætilskud.
Ulemper:
Hjalp ikke.

Urtepræparatet Endonorm blev ordineret til mig af en endokrinolog til behandling af hypothyreoidisme. Jeg blev også overrasket over, hvordan dette biologisk aktive kosttilskud kan hjælpe mig i en så alvorlig sygdom, fordi normalt i sådanne situationer ordineres syntetiske hormoner med det samme. Men lægen sagde, at jeg stadig er ung, vi vil altid være i tid til hormoner, lad os prøve det, især da anmeldelserne om det ikke er dårlige.
Lægemidlet fremstilles i form af kapsler i en pakke på 60 eller 90 stykker. Hver kapsel indeholder ekstrakter af medicinske urter: cinquefoil, lakridsrødder, streng samt tangpulver. Anbefalet dosis: tag en tablet to gange om dagen tyve minutter før et måltid. Kurset er normalt 1-2 måneder, hvis nødvendigt kan du gentage det igen efter 10 dages pause.
I 2 måneders optagelse faldt min TSH fra 6 til 4,5. Han føler sig stor, ingen bivirkninger blev bemærket..
Fordele:
Naturlægemidler, naturlægemidler, forbedrer ydeevne og trivsel.
Ulemper:
Ikke fundet.

Endonorm

Struktur

Hovedkomponenten er en del af et præparat: et ekstrakt af rødder af en hvid cinquefoil.

Dets komponenter er også: ekstrakter af lakridsrod, græs af en serie treparts og pulver fra thalli af sukkerholdig tare.

Udgivelsesformular

Endonorm fås i form af kapsler, pakket i 60 og 90 stykker på flasker.

farmakologisk virkning

Lægemidlet har en tyrotropisk og gonadotropisk virkning.

Farmakodynamik og farmakokinetik

Sammensætningen af ​​dette kosttilskud indeholder en blanding af planteekstrakter. Grundlaget er hvid cinquefoil. Endonorm inkluderer også i sin sammensætning plantekomponenter såsom en trepartsserie, glabis lakris og pulveriseret kelp.

Det skal bemærkes, at roden af ​​den hvide cinquefoil i Endonorm bestemmer dens terapeutiske virkning, mens de resterende stoffer giver en forstærkende virkning.

Behandling af skjoldbruskkirtlen med Endonorm med roden til den hvide cinquefoil hjælper med til at genoprette dens aktivitet og den morfologiske struktur. På samme tid har lægemidlet en fordelagtig virkning i behandlingen af ​​hyperplastiske sygdomme, der er karakteristiske for det kvindelige reproduktive system.

Det blev fundet, at phenolforbindelser, der udgør hovedstoffet til syntese af skjoldbruskkirtelstimulerende hormon i den forreste hypofyse. Derfor fremmer behandlingen af ​​skjoldbruskkirtlen med Endonorm tilbagevenden af ​​skjoldbruskkirtlen til dens eutheroid tilstand og normaliserer strukturen i skjoldbruskkirtlen.

Andre komponenter i lægemidlet har også fordelagtige virkninger. For eksempel indeholder lakrids glycyrrhizinsyrer, der kan normalisere aktiviteten i binyrerne, reproduktions- og immunsystemet og gendanne den hormonelle balance i kroppen.

Den tredelte serie er mættet med polyfenoliske forbindelser, der udviser immunmodulerende aktivitet, hvilket bidrager til opnåelsen af ​​en terapeutisk virkning i behandlingen af ​​autoimmun thyroiditis og diffus toksisk struma.

Sukkerskelp indeholder mange makro- og mikroelementer. Derfor forbedrer brugen af ​​Endonorm med roden af ​​den hvide cinquefoil i skjoldbruskkirtlen tilstanden i dens væv og normaliserer de biokemiske processer, der er forbundet med denne kirtel.

Indikationer til brug

Brug af Endonorm med rod fra den hvide cinquefoil anbefales som et kosttilskud med mangel på tanniner, glycyrrhizic syre og jod. Et særligt presserende behov for dette lægemiddel opstår i behandlingen af ​​forskellige skjoldbruskkirtelsygdomme, for eksempel:

Kontraindikationer

Det anbefales ikke at tage dette middel til:

Bivirkninger

Når man tog dette kosttilskud, var der ingen tilfælde af bivirkninger. Man bør dog ikke udelukke manifestationer af allergiske reaktioner..

Endonorm, brugsanvisning (Metode og dosering)

Som angivet i brugsanvisningen til Endonorm tages kapslerne oralt, vaskes med vand. Det er bedre at gøre dette, inden du spiser mad om 10 minutter. Den daglige standarddosis er en kapsel 3 gange om dagen..

Varigheden af ​​det terapeutiske forløb varierer mellem 2-6 måneder.

Den behandlende læge forklarer detaljeret, hvordan man tager Endonorm til en bestemt sygdom. Normalt er dette den gennemsnitlige dosis, da lægemidlet er en del af en omfattende behandling. Om nødvendigt og lægens anbefalinger er det muligt at øge dosis til 6 kapsler. Hvis patienten ikke nøjagtigt forstår eller tvivler på, hvordan man tager Endonorm korrekt, skal du finde ud af alt fra din læge eller kontakte en anden mere kompetent specialist..

Behandling af thyroiditis med Endonorm

De mest almindelige sygdomme i skjoldbruskkirtlen er autoimmune sygdomme. Virkningen af ​​antithyroideaantistoffer fører gradvis til ødelæggelse af kirtelceller, som derefter ikke er i stand til fuldt ud at udføre deres funktioner. Folk føler ofte ikke disse processer i lang tid. Årsagen til udviklingen af ​​patologi er både miljømæssige faktorer og en arvelig disposition, såvel som overførte infektionssygdomme og belastninger..

Når autoimmun thyroiditis diagnosticeres, er behandling med Endonorm og andre lægemidler rettet mod at opretholde normale niveauer af hormoner i skjoldbruskkirtlen. Specielt vigtigt er den rettidige aktivering af stofskifte og andre gendannelsesprocesser, som dette lægemiddel er i stand til.

Overdosis

Der blev ikke fundet nogen overdosis.

Interaktion

Den kombinerede brug af dette lægemiddel med hormonelle stoffer og thyreostatika er kun muligt under medicinsk kontrol, da uønskede reaktioner ikke udelukkes.

Salgsbetingelser

Opbevaringsbetingelser

Et tørt, mørkt og køligt sted beskyttet mod børn er velegnet til opbevaring af kapsler.

Opbevaringstid

Analoger

De vigtigste analoger er repræsenteret ved præparaterne: Thyroida Compositum, Iodine Active, Merkazolin, Endocrinol, Eutiroks.

Endonorm anmeldelser

Forskellige typer sygdomme forbundet med endokrine lidelser forstyrrer mange mennesker. Derfor diskuteres behandling af skjoldbruskkirtlen med Endonorm og alternative metoder især ofte, da de betragtes som sikre og ganske effektive..

Lægemidlet Endonorm, anmeldelser af patienter, som det meste er positivt, ordineres normalt som en del af kompleks terapi. Ofte siger brugerne, at det at tage dette middel hjælper dem med at opretholde et godt helbred, hvilket forbedrer deres livskvalitet betydeligt..

Når endonorm behandles for hypothyreoidisme, er der selvfølgelig ingen øjeblikkelig virkning. Ikke desto mindre går der nogen tid, og patienter begynder at føle sig meget bedre, og uønskede symptomer forsvinder. Forbedring bekræftes også af laboratorieindikatorer. Selvom behandlingen af ​​hypothyreoidisme med Endonorm udføres i lang tid, fortsætter den terapeutiske virkning i lang tid.

Behandlingen af ​​hyperthyreoidisme med Endonorm er omtrent den samme effektive, men for manifestation af resultatet kræves også det korrekte valg af det terapeutiske regime og et langt terapeutisk forløb. Nogle patienter rapporterer imidlertid, at den terapeutiske virkning er kortvarig, og næsten umiddelbart efter stopning vender uønskede symptomer tilbage. Mens andre mennesker siger, at behandling af hypertyreoidisme med Endonorm bragte dem betydelig lindring i lang tid.

Derudover er der mange sammenligninger af lægemidler med lignende virkning på fora. Blandt dem er Endonorm mere almindelig end andre, hvis anmeldelser af læger, som er noget forskellige. Nogle eksperter bekræfter også effektiviteten af ​​dette middel, mens andre, selvom de ikke bruger det i deres praksis, de mener, at "det ikke vil være værre", men de har ikke tillid til et gunstigt resultat.

Ikke mindre diskuteres aktivt behandlingen af ​​thyrotoksikose med Endonorm som en del af kompleks terapi. Når man vælger medicin, læner specialister sig ofte mod netop dette produkt, fordi det indeholder yderligere komponenter - tare, en serie og lakridsrød, der forbedrer effekten. Under alle omstændigheder kræver behandlingen af ​​thyrotoksikose med Endonorm valg af en passende behandling og dosis for hver patient og tillader ikke anvendelse uden recept fra en læge.

Endonorm pris, hvor man kan købe

Du kan købe Endonorm i Moskva til en pris af 2100 rubler i næsten ethvert apotek.

Prisen på medicinen i Ukraine er cirka 189 UAH. På samme tid er det ganske vanskeligt at købe Endonorm med rod af hvid cinquefoil på et apotek, men du kan bestille det online.

ENDONORM

Frigivelsesform, sammensætning og emballering

Hver kapsel indeholder: White Potentilla Root Extract 200 mg, Herb Extract 80 mg, Kelp Powder 70 mg, Licorice Root Extract 50 mg.

Slip form og emballage

400 mg kapsler.
60 eller 90 kapsler pr. Pakning.

farmakologisk virkning

Madtilskud Endonorm er en blanding af tørre planteekstrakter af hvid cinquefoil, en serie af tredelt lakrids samt saccharine laminærpulver. Hvid cinquefoil er den vigtigste aktive komponent, og andre komponenter forbedrer og modulerer virkningen af ​​den første. På grund af de biokemiske egenskaber for hver komponent skabes virkningen af ​​gensidig amplifikation.

Undersøgelser har vist, at tilstedeværelsen af ​​summen af ​​phenolforbindelser i den hvide potentilla (Potentilla alba L.) påvirker produktionen af ​​den forreste hypofyse af det skjoldbruskkirtelstimulerende hormon, hjælper med at normalisere den morfologiske struktur i skjoldbruskkirtlen og returnerer skjoldbruskkirtlen til en eutheroid tilstand.

Lakrids (Glycyrrhiza glabra L.) på grund af glycyrrhizinsyrer normaliserer binyrerne, immun- og reproduktionssystemerne, gendanner den hormonelle ubalance i kroppen.

De polyfenoliske forbindelser indeholdt i Tripartiteserien (Bidens tripartita L.) har immunmodulerende aktivitet og maksimerer den terapeutiske virkning af diffus toksisk struma og autoimmun thyroiditis..

Laminaria saccharina (Laminaria saccharina L.) normaliserer biokemiske processer i væv fra skjoldbruskkirtlen på grund af tilstedeværelsen af ​​en lang række makro- og mikroelementer.

Anvendelsesområde

Kontraindikationer

Anbefalinger til brug

Voksne tager 1 kapsel 2-3 gange om dagen 15 minutter før måltider. Optagelsens varighed er 1-2 måneder. Gentag om nødvendigt dosis efter 10 dage. Det anbefalede indtag af diættilskud Endonorm tilvejebringer det daglige behov for kroppen for glycyrrhizic syre ved 136-204% (13,6-20,4 mg), tanniner ved 110-165% (220-330 mg), jod ved 86-129% ( 130-195 mcg), der ikke overskrider de øvre tilladte forbrugsniveauer.

Ikke en kur.

Graviditet og amning

Kontraindiceret under graviditet under amning.

Apoteks-feriebetingelser

Betingelser for opbevaring

Kosttilskud Endonorm skal opbevares på et tørt, mørkt sted uden for børns rækkevidde ved en temperatur på ikke over 25 ° C.

ENDONORM

  • Indikationer til brug
  • Kontraindikationer
  • Bivirkninger
  • Overdosis
  • Interaktion med andre stoffer
  • Udgivelsesformular
  • Opbevaringstid
  • specielle instruktioner

En bred vifte af farmakologiske virkninger af lægemidlet skyldes den samlede virkning af biologisk aktive stoffer, der udgør dets sammensætning: Albinin, triterpenglykosider og summen af ​​fenoliske forbindelser af cinquefoil, iridoider og phenylpropanoider i en trepartsserie, glycyrrhizinsyrer af lakris.

Brug af lægemidlet Endonorm har en dosisafhængig virkning på skjoldbruskkirtelens funktion. Anvendelse af lægemidlet til hypothyreoidisme (1 kapsel 3 gange om dagen) forøger den funktionelle aktivitet af skjoldbruskkirtlen på grund af aktiveringen af ​​proliferative processer i de interollikulære holme og en stigning i hastigheden af ​​syntetiske processer. Anvendelse af lægemidlet til hypertyreoidisme (2 kapsler 3 gange dagligt) reducerer den funktionelle aktivitet af skjoldbruskkirtlen på grund af hæmning af sekretion af skjoldbruskkirtelhormoner med skjoldbruskkirtelceller og undertrykkelse af perifer konvertering af T4 / T3. Den terapeutiske virkning af medikamentet Endonorm i autoimmun thyreoiditis og former af nodulær struma skyldes en indirekte virkning - det opnås ved at reducere den funktionelle overbelastning af skjoldbruskkirtlen og ændre reaktiviteten af ​​den humorale regulering af dette organ.
Den terapeutiske virkning af brugen af ​​lægemidlet Endonorm i overgangsalderen manifesterer sig på grund af normaliseringen af ​​niveauet af gonadotropiske hormoner (indirekte virkning på hypothalamus-hypofyse-systemet) og en stigning i den funktionelle aktivitet af binyrebarken.
Lægemidlets terapeutiske virkning ved den komplekse behandling af hyperplastiske sygdomme i det kvindelige reproduktive system (mastopati, endometriose, endometrial hyperplasi) skyldes dets udpegede antiinflammatoriske egenskaber og gonadotropisk aktivitet.
Den terapeutiske virkning af lægemidlet ved den komplekse behandling af det metaboliske syndrom opnås ved at gendanne skjoldbruskkirtelfunktionen og øge intensiteten af ​​de metaboliske processer i vævene i kroppen.

Endonorm

Beskrivelse:

Endonorm er et biologisk aktivt kosttilskud baseret på tørre planteekstrakter, der regulerer skjoldbruskkirtlen, både med dens hyperfunktion og hypofunktion. Derudover normaliserer medikamentet aktiviteten af ​​gonaderne (især niveauet af gonadotropiske hormoner), som bestemmer den farmakologiske virkning af Endonorm ved menopausale lidelser, og derfor indgår det i behandlingen af ​​hyperplastiske sygdomme i det reproduktive system hos kvinder (mastopati, endometriose, endometrial hyperplasi).

Indikationer:

Modtagelsesplan:

Kontraindikationer:

Bivirkninger:

Struktur:

Udgivelsesformularer:

Anvendelsesområder:

Anmeldelser:

Tilsyneladende er alt individuelt, jeg tog det for hypothyreoidisme. Han hjalp mig i forbindelse med hormoner. Derefter skiftede hun til endokrinol, cinquefoil er også hvid, men det er billigere.

Endonorm sælges i almindelige apoteker. Så bare køb der og alt sammen. I din by kan du f.eks. Se sådan: http://apteka.ru/search/?sort=rating&sortOrder=desc&q=%D1%8D%D0%BD%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D0 % BE% D1% 80% D0% BC

Vær forsigtig, når du køber, der er information om forfalskninger: http://www.endonorm.ru/vnimanie-obman-poddelka-endonorm/

Jeg behandler multinodulær struma med Endonorm - nu er det tredje kursus. Efter det andet kursus foretog jeg en kontrol-ultralyd - resultaterne er opmuntrende - knuderne holdt op med at vokse og skrumpe, og et par små forsvandt helt. Hvad du skal være opmærksom på - det er ganske vanskeligt for mig at sluge en kapsel. Gagrefleksen udløses straks, og derfor hældte jeg først indholdet fra kapslen og skyllede det ned, og så læste jeg, at det er umuligt at gøre dette kategorisk, og at hvis præparaterne i kapslerne skal tages i deres kapsler og tages, så de opløses i maven og indholdet ikke smøres ud når du drikker dem som jeg gjorde. Nu skal jeg gemme mig på arbejdet på toilettet og derefter vente, indtil mine øjne ophører med at være våde - det er trods alt svært for mig at drikke kapsler.
Du kan heller ikke forsikre dig selv - Endonorm kan ikke løse knudepunkterne fuldstændigt, da nogle skriver på Internettet. Mere præcist vil de meget små forsvinde, og de store vil enten stoppe med at vokse eller formindskes i størrelse (jeg har fra bare en lille smule og en næsten 2 gange, og en er generelt ikke engang faldet med mm.). Og så - store absorberer ikke helt! Det var endokrinologen, der advarede mig på forhånd. Eller ophør med at vokse eller formindske. Og hvor meget - ingen ved. Men selv det er nok for mig.
Af minusserne - vi Endonorm frygteligt dyre - koster en krukke på apoteket næsten 4000! Men i det tredje år bad jeg min fætter om at blive bortvist fra Moskva. På apoteker er du næsten 2 gange billigere!
Inden du begynder at tage det, skal du sørge for at konsultere din endokrinolog! Jeg havde to læger. Man hørte straks hverken om Endonorm eller om nogen kosttilskud overhovedet - det var straks nødvendigt at skære ud. Og jeg tager det og spørger - en knude er næsten 9 mm, kan der udføres en biopsi? Som han tøvede med og slå mig med svaret "A. Nå, ja. Lad os gøre det." Hvilken type læge er dette? Type glemt? Jeg kom til ham for behandling og ikke for at minde om, hvordan jeg skulle behandle. Jeg skrev en klage til hovedlægen og skrev til en anden klinik (forresten var jeg sandsynligvis ikke den eneste - fordi lægen allerede blev fyret). Den nye læge er mere loyal. Ligegyldigt hvor glædeligt mit forslag var, men det var ikke kategorisk imod Endonorm. Efter det andet kursus i ultralyd sagde han at fortsætte med at tage.
Derfor, hvis du beslutter at tage Endonorm, er det bedre at gøre dette under opsyn af din læge. De der. Jeg blev også overdraget til at drikke selen.
Jeg undskylder for den lange tekst. Jeg ville virkelig dele mine resultater.
Med venlig hilsen Alla Poroshina

Jeg har haft problemer med skjoldbruskkirtlen i cirka 5 år, på grund af dette var der endda en spontanabort, de skræmte mig endda med en operation. Derfor var valget af, hvad jeg skulle drikke til mig, ikke engang værd.
Jeg tager medicinen i 3 måneder. Effekten er håndgribelig. Jeg føler en form for lethed, ingen åndedræt. Om en uge jeg skal tage prøver, håber jeg virkelig på et positivt resultat.

Hej! Jeg købte Endonorm efter at have læst positive anmeldelser om det på Internettet. Lægemidlet er meget dyrt, men håbede at få et positivt resultat. En halv time efter indtagelse af Endonorm begyndte alvorlig takykardi, angst dukkede op, trykket sprang.
Jeg prøvede at tage det en anden gang, reaktionen er identisk. Endonorm passede ikke mig. Kastede penge ned i afløbet.

FARLIG MEDICIN

BADBED.RU: kosttilskud, udstyr, svindlere

BESKYT VORES FAMILIE OG LUKT FRA SVIN OG SCAM!


DE GER PENGER FRA GALID ELDRE OG SYKE MENNESKE!

Vi hører og ser ofte reklamer for alle slags mirakuløse medicin og enheder. Mange regionale og endda føderale medier, søgemaskiner og sociale netværk sælger dagligt annoncer til svindlere og skurke, der drager fordel af de syge og pensionisters problemer. Ved hjælp af deres troværdighed og håb om at forbedre deres helbred lokker de dem ud af deres sidste penge og tilbyder under dække af behandling af alvorlige sygdomme - kosttilskud, parfume, mirakelapparater og endda forfalskninger. Internettet er fyldt med reklamer for tvivlsomme medicin. At finde rigtige oplysninger bliver sværere.

Det er en moralsk forbrydelse at æde de ældre, syge og godtroende mennesker!

Vores websted indsamler og offentliggør information om falske stoffer, kosttilskud, medicinsk udstyr, der annonceres og sælges i form af reel hjælp af svindlere. Vi beder vores besøgende om at kommentere webstedets materialer, informere os om nye medicinske svig, fortælle sandheden til deres forældre, bekendte og personer, der ikke har internetadgang. Når alt kommer til alt er det netop på troværdighed og manglende information, at bedragerne bygger deres beskidte forretning.

NYTT: TILLÆG

NYT: ENHEDER

Nye materialer

Farlig medicin - nyheder

Kosttilskud Endonorm og skjoldbruskkirtel. Anmeldelser, priser

Vores besøgende Igor skriver: ENDONORM® - et nyt værktøj til behandling af skjoldbruskkirtelsygdomme. Hvor ægte er stoffet. En pårørende har en diffus struma. De foreslår en operation, halvdelen for at fjerne skjoldbruskkirtlen, men denne medicin, som de siger, vil klare sig uden operation. Kan tro?

Kære Igor, du kan kun stole på din læge. Endonorm er ikke en medicin, men et biologisk aktivt supplement baseret på medicinske planter. Tilskud er ret populære og registreret i Roszdravnadzor, så dette er et "rigtigt" kosttilskud, men ikke et lægemiddel, så spørgsmålet om at udskifte kirurgi med et behandlingsforløb med en biotilsætningsstof, mildt sagt, er meget kontroversielt. Vi gentager: kun en læge beslutter sådanne ting. Du kan ikke stole på reklame i sådanne situationer..

Endonorm-sælgere rapporterer, at albin, der er indeholdt i en af ​​komponenterne i supplementet - roden til den hvide cinquefoil - er hovedkomponenten i kosttilskuddet. Det har en tyrotropisk virkning. Andre urter i tillægget er ekstrakter af en trepartssekvens, lakridsrødder og thalluspulver af sukkerholdig tare.

registrering

  • Produkter: Kosttilskud "ENDONORM" (400 mg kapsler) (TU 9197-002-80884467-08 med ændringsforslag 1, 2)
  • Certifikatnummer: 77.99.11.3. U.11190.12.09 dateret 02.12.2009
  • Producent: ZAO MiraxBioFarma, 121059, Moskva, ul. Bryansk, 5
  • Modtager (sælger): Phytopanacea LLC, 125009, Moskva, st. Tverskaya, d. 19/31, s. 1 af. 45
  • Anvendelse: Til salg til befolkningen gennem apotekskæden og specialforretninger, afdelinger i distributionsnetværket som et biologisk aktivt kosttilskud - en kilde til glycyrrhizic syre og tanniner, en yderligere kilde til jod.

Endonorm kan købes på apotek, og i modsætning til de fleste medicinske produkter på vores hjemmeside er det ikke involveret i falske ordninger og mistænkelige salgsmetoder. Prisen er imidlertid ganske høj: 1500 rubler for en pakke med 60 kapsler og 1800 rubler for en pakke med 90 kapsler.

Vi beder vores besøgende om at efterlade ægte, fornuftige anmeldelser om kosttilskuddet Endonorm, dets effektivitet, for at rapportere vigtige oplysninger relateret til dette produkt.

KAN ENDONORMHJÆLP?

1. Endonorm hjælper ikke. Og dette er ikke et lægemiddel, men et kosttilskud. Der er behandlingsstandarder, der er resultater af store kliniske forsøg. Endonorm, såvel som andre kosttilskud, er hverken der eller der. Ud over ufarlighed (dette er et krav ved registrering af kosttilskud) er der ikke bevist noget for ham. Fordelene ved endonorm kan således sammenlignes med fordelene ved mad. Hvis det ikke var tilfældet, var Endonorm længe blevet omregistreret fra kosttilskud til medicin.

2. "ikke-nodulær struma" kræver ikke altid kirurgi i en alder af 46 år. Angiv, hvad er årsagen i dit tilfælde - hormoner er ikke normale, og det fungerede ikke for at ordne medicin? skjoldbruskkirtlen er enorm og komprimerer andre organer i nakken?

Hvis du ikke forstår mit svar, skal du betragte det som ufuldstændigt eller have yderligere spørgsmål - skriv kommentarerne til dit spørgsmål på webstedet, så prøver jeg at hjælpe (skriv dem ikke i private beskeder).

Hvis du vil afklare noget, men du ikke er forfatteren af ​​dette spørgsmål, skal du skrive dit spørgsmål på siden https://www.consmed.ru/add_question/, ellers bliver dit spørgsmål ubesvaret. Medicinske spørgsmål i private meddelelser forbliver ubesvarede.

Rapport om en potentiel interessekonflikt: Jeg modtager materiel kompensation i form af uafhængige forskningsstipendier fra Servier, Sanofi og Den Russiske Føderations Sundhedsministerium.

Bedømmelser af endonorm medikamenter

Hvid cinquefoil har mange medicinske egenskaber. Det påvirker fordelagtigt skjoldbruskkirtlen, blodkar, normaliserer blodtrykket, påvirker hjertemuskelen positivt, fjerner overskydende kolesterol og forbedrer stofskiftet. Det har en gavnlig virkning på det endokrine system, hvilket fører til styrkelse af immunitet og normalisering af vægten. Hvid cinquefoil er længe blevet anvendt i folkemedicin til forskellige skjoldbruskkirtelsygdomme:

- hypothyreoidisme (hypofunktion)
- hyperthyreoidisme (hyperfunktion, thyrotoksikose, Bazedov-Graves sygdom, DTZ)
- autoimmun thyroiditis (Hashimotos thyroiditis, HAIT)
- euthyroid goiter (diffus, nodulær / multinodulær)
- skjoldbruskkirtel hyperplasi

Brugen af ​​hvid cinquefoil forbedrer hormonniveauet, hvilket resulterer i, at en person føler sig ung og sund.

Lægemidlet Endonorm: instruktioner til brug

Endonorm kosttilskud blev udviklet af russiske forskere og består udelukkende af plantekomponenter. Lægemidlet forbedrer tilstanden i det endokrine system og er kendetegnet ved en immunmodulerende virkning..

Endonorm kosttilskud blev udviklet af russiske forskere og består udelukkende af plantekomponenter.

Frigivelsesform, sammensætning og emballering

Lægemidlet er tilgængeligt i form af kapsler. Lakrits rodkoncentrat (125 mg), cinquefoil ekstrakt (150 mg), trepartsserie og sukkerholdig tare skal adskilles fra bestanddelene i urtemedicinen. Kapsler anbringes i plastkrukker på 90 eller 60 stykker..

farmakologisk virkning

Den vigtigste aktive komponent i lægemidlet er hvid potentilla. Hjælpestoffer øger kun dens virkning.

Resultaterne af adskillige undersøgelser indikerer, at fenolforbindelser, der er en del af kosttilskud, påvirker syntesen af ​​hormoner af skjoldbruskkirtelceller i hypofysen, stabiliserer tilstanden i skjoldbruskkirtlen og skjoldbruskkirtelvævet.

Endonorm stabiliserer skjoldbruskkirtlen.

Lakrisekstrakt forbedrer funktionen af ​​binyrerne, reproduktionssystemet og immunitet, normaliserer hormonelle niveauer i kroppen.

Koncentratet fra trepartsserien er kendetegnet ved en immunmodulerende virkning, hjælper med at opnå positiv dynamik i autoimmun thyroiditis og giftig struma.

Sukkerkelpekstrakt stabiliserer metabolisme i skjoldbruskkirtlen og afslapper knudepunkter.

Indikationer Endonorm

Brug af dette kosttilskud med hvid cinquefoil rod anbefales til mangel på tanniner, jod og glycyrrhizic syre. Lægemidlet ordineres til:

  • behandling af struma (forskellige former, herunder Graves 'sygdom);
  • thyroiditis Hashimoto (autoimmun form);
  • hypothyreoidisme og hyperthyreoidisme.

Hvordan man tager Endonorm

Lægemidlet er beregnet til oral (intern) indgivelse af 1 granulat 3 gange om dagen til voksne mænd og kvinder. I dette tilfælde skal du drikke det med en lille mængde rent vand. I fravær af en positiv effekt kan dosis af lægemidlet øges til 5-6 kapsler pr. Dag. Behandlingsvarigheden varierer fra 2 til 7 måneder.

Den anbefalede daglige dosis til unge patienter (fra 12 år) er 1 granulat to gange om dagen. Kursets varighed afhænger af patologiens art:

  • for at forhindre jodmangel - fra 25 til 30 dage med en 6-måneders pause;
  • at minimere symptomerne på menopausalt syndrom i kombination med behandlingen af ​​sygdomme i det kvindelige kønsorgan-system - 90 dage med en uges pause;
  • med en mangel på hormonerne T4 og T3, struma, autoimmun thyroiditis - fra 50 til 60 eller endda 75 dage med en uges pause;
  • thyrotoksikose - fra 80 til 90 dage, intervallet mellem terapeutiske kurser - 5 dage.

Lægemidlet er beregnet til oral (intern) indgivelse af 1 granulat 3 gange om dagen til voksne mænd og kvinder.

Side effekt

Negative reaktioner ved brug af lægemidlet er sjældne. De kan selv være allergier eller dyspepsi. Sådanne negative handlinger udgør ingen fare, men når sådanne symptomer vises, anbefales det at stoppe behandlingsforløbet med kosttilskud og vælge en sikrere analog.

Kontraindikationer Endonorm

På trods af den naturlige sammensætning har dette diættilskud en række kontraindikationer:

  • overfølsomhed over for stoffer i lægemidlets sammensætning;
  • graviditet og amning;
  • under 12 år gammel;
  • akutte former for mave-tarmsygdomme (især hos ældre patienter).

En mulig bivirkning ved at tage medicinen er en manifestation af depression.

specielle instruktioner

For at opnå den maksimale terapeutiske virkning ved indtagelse af lægemidlet ordineres en speciel diæt til patienter. De er nødt til at reducere eller fuldstændigt udelukke forbruget af produkter, der indeholder struma komponenter, da de påvirker skjoldbruskkirtelens funktion negativt. Langvarig brug af følgende fødevarer kan udløse struma dannelse og hormonelle forstyrrelser:

  • halogener og tungmetaller: fluor, klor, brom osv.;
  • fødevareprodukter, der indeholder mange thiocyanater: broccoli, kålrot, kål, kål (hvide spirer og rosenkål);
  • medicin: carbamazepin, prævention af østrogenform, phenytoin, fluoxetin, insulin osv.;
  • pesticider, herbicider.

Ved behandling med Endonorm bør broccoli ikke spises..

Det tilrådes også at supplere en nærende diæt med fødevarer, der er rige på selen, zink og C-vitamin (solbær, havtorn, rose hofte, hjerte, lever, ærter, jordnødder, hvidløg, rejer, havfisk osv.). Brug af vitamin-mineralkomplekser skal ske efter konsultation med en læge.

Graviditet og amning

Under amning og graviditet er lægemidlet ikke ordineret. Dette skyldes manglen på kliniske oplysninger om dets sikkerhed i denne periode. Under fødslen af ​​et barn ordinerer læger andre medikamenter, der har en enklere sammensætning og mindre jod.

Under amning og graviditet er lægemidlet ikke ordineret.

Brug til børn

Eksperter anbefaler ikke at tage kosttilskud til patienter under 12 år.

Hvordan man tager med nedsat nyrefunktion

I tilfælde af nyresvigt skal du bruge et kosttilskud med forsigtighed. Ved alvorlig nyresvigt er det forbudt at tage lægemidlet.

Overdosis

Der var ingen tilfælde af negative manifestationer ud over den anbefalede dosis. Eksperter rådgiver at overholde den anbefalede dosis på trods af stoffets gode følsomhed for kroppen. Dette skyldes det faktum, at et øget indhold af bioaktive forbindelser kan have en negativ indvirkning på helbredet. Så for højt jodniveau i lang tid kan påvirke funktionen af ​​hele det endokrine system.

I tilfælde af nyresvigt skal du bruge et kosttilskud med forsigtighed.

Drug interaktion

Bioadditiv indeholder en masse tanniner, vitaminer og jod. Ved at kombinere det med andre medikamenter, der sigter mod at stabilisere skjoldbruskkirtlen, er det bydende at informere den behandlende læge om dette for at forhindre en overdosis af aktive stoffer.

Skjoldbruskkirtelhormoner og thyreostatika - en terapeutisk base i behandlingen af ​​hypo- og hypertyreoidisme, medikamentet - et yderligere værktøj.

Phytopreparation ordineret af endokrinologen.

Betingelser for opbevaring

For at bevare den terapeutiske virkning af kosttilskud i højere grad anbefales det at opbevare det i et tørt rum og i en lukket flaske. Den optimale temperatur er fra +14 til + 26 ° C. Sørg for at beskytte små børns adgang til stoffet. Tilsætningsstoffets holdbarhed når 24 måneder fra fremstillingsdatoen.

Kosttilskud udleveret uden medicinsk recept.

Apoteks-feriebetingelser

Kosttilskud udleveret uden medicinsk recept.

Prisen for kosttilskud starter fra 1380 rubler pr. Pakke med 60 granuler og fra 2000 rubler pr. Pakke med 90 kapsler. Urtemedicin fremstillet i Ukraine er billigere end et russisk lægemiddel.

Analoger

For at løse problemet med jodmangel i kroppen ordinerer læger midler på syntetisk og plantebasis. Effektive analoger af det pågældende stof er:

  • Eutirox;
  • thyroxin;
  • Merkazolil;
  • Endocrinol;
  • Compositum skjoldbruskkirtel.

Patientanmeldelser

Angelina Starostina, 37 år gammel, Petrozavodsk

Ved hjælp af disse piller blev jeg af med en frygtelig hormonel svigt efter at have taget Yarina. Menstruationen blev forstyrret, sundheden blev dårlig. Bogstaveligt talt i 2 ugers forbrug af medikamenter kunne jeg slippe af med ubehagelige symptomer.

Svetlana Patrina, 45 år, miner

For et halvt år siden opstod der en betydelig hormonel funktionsfejl i min krop, hvilket resulterede i, at jeg fik ca. 30 kg vægt. Lægen rådede til at købe dette kosttilskud og supplere dem med hovedterapien. Virkningen er god. Efter at have taget urtemediet, kastede jeg allerede omkring 15 og fortsætter med at tabe sig, mens jeg føler mig 100%!

Læger anmeldelser

Victoria Slobodskaya (terapeut), 40 år, Cheboksary

Dette kosttilskud har en hurtig effekt og hjælper meget med dysfunktioner i skjoldbruskkirtlen. Mange patienter formår at slippe af med kroniske patologier i dette organ i 1 løb af indtagelse af medikamentet. Tabletter er imidlertid ikke i stand til at helbrede struma, men som en del af den komplekse behandling af hyperplastiske lidelser og forskellige patologier giver de en vedvarende og udtalt positiv effekt.

Valentina Skorokhodskaya (endokrinolog), 42 år, Syktyvkar

Tilskuddet har hjulpet mange af mine patienter med at normalisere hormonbalancen i kroppen. Desuden er dens effektivitet på ingen måde ringere end dyrere importerede kosttilskud.